Escola Superior de Conservació i Restauració de Bés Culturals de Catalunya
Image from Google Jackets

Descripció del procés de restauració de tres plànols de gran format de Narcís Monturiol

Contributor(s): Material type: ArticleArticleDescription: 13 pISBN:
  • 1579-3613
Subject(s): In: RevistasAbstract: Els plànols i dissenys que Narcís Monturiol va realitzar a l'Ictíneo són l'única mostra de l'existència d'aquest mitjà de transport tan singular. És per això que la seva restauració i conservació s'han de planificar detingudament, contemplant uns criteris d'intervenció que respectin la integritat dels documents. El gran format de les peces requereix unes intervencions determinades i limita els procediments convencionals de restauració. La utilització combinada de tècniques orientals i tradicionals per a aquesta intervenció en concret, va suposar garantir la durabilitat i permanència dels plànols.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode
Article de revista Article de revista Biblioteca de l' Escola Superior Conservació i Restauració de Bens Culturals de Catalunya Revistas (Browse shelf(Opens below)) Available R: 2933 Art-90

Els plànols i dissenys que Narcís Monturiol va realitzar a l'Ictíneo són l'única mostra de l'existència d'aquest mitjà de transport tan singular. És per això que la seva restauració i conservació s'han de planificar detingudament, contemplant uns criteris d'intervenció que respectin la integritat dels documents. El gran format de les peces requereix unes intervencions determinades i limita els procediments convencionals de restauració. La utilització combinada de tècniques orientals i tradicionals per a aquesta intervenció en concret, va suposar garantir la durabilitat i permanència dels plànols.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha