Escola Superior de Conservació i Restauració de Bés Culturals de Catalunya
Image from Google Jackets

Passió de Crist, espai litúrgic i política eclesiàstica a les pintures murals de Saint-Sernin de Toulouse

Contributor(s): Material type: ArticleArticleDescription: 9 pISBN:
  • 1133-6455
Subject(s): In: Bulletí MNAC 2Abstract: Aquest article exposa els principals resultats de la descoberta i la interpretació cronològica d'una inscripció que permet fixar la data de diversos conjunts murals de Saint-Sernin de Toulose. A la segona part, es pren en conideració el context històric, concretament la Reforma de l'Església tolosana a principis del segle XII. Aquest anàlisi permet a més plantejar algunes hipòtesis respecte de la ubicació de les estructures litúrgiques en l'espai sagrat de l'edifici.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode
Article de revista Article de revista Biblioteca de l' Escola Superior Conservació i Restauració de Bens Culturals de Catalunya Bulletí MNAC 2 (Browse shelf(Opens below)) Available R:2187 Art-333

Aquest article exposa els principals resultats de la descoberta i la interpretació cronològica d'una inscripció que permet fixar la data de diversos conjunts murals de Saint-Sernin de Toulose. A la segona part, es pren en conideració el context històric, concretament la Reforma de l'Església tolosana a principis del segle XII. Aquest anàlisi permet a més plantejar algunes hipòtesis respecte de la ubicació de les estructures litúrgiques en l'espai sagrat de l'edifici.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha